Το Porto Carras Meliton στις 12 σπουδαιότερες εγκαταστάσεις Protel παγκοσμίως για το 2021

Η Protel GmbH αφιέρωσε τον μήνα Μάιο του νέου ετήσιου ημερολογίου της στην εγκατάσταση του Porto Carras Meliton, ένα μέρος του τιτάνιου έργου μηχανογράφησης του εμβληματικού συγκροτήματος Porto Carras Grand Resort που ολοκληρώθηκε επιτυχώς το 2021 από την HIT Hospitality Integrated Technologies. Το ετήσιο ημερολόγιο Protel Calendar αποστέλλεται σε ολόκληρο το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της Protel GmbH για να παρουσιάσει τις δώδεκα πιο σημαντικές νέες εγκαταστάσεις του προηγούμενου έτους. Φέτος, κεντρικό μότο του είναι η δήλωση του Steve Jobs: “The ones who are crazy enough to think they can change the world, are the ones that do!”.

 

Porto Carras

Το Porto Carras Grand Resort βρίσκεται σε τοποθεσία αξιομνημόνευτης φυσικής καλλονής, πλάι σε μια αμμώδη παρθένα ακτογραμμή μήκους 9 χιλιομέτρων, και περιτριγυρίζεται από κατάφυτη έκταση 18.000 στρεμμάτων, στην σκιά του όρους Μελίτων. Η φιλοξενία πλαισιώνεται από ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών, ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας και ευεξίας, εστιατόρια με γαστρονομία υψηλού επιπέδου, ένας βραβευμένος αμπελώνας με σημαντική παραγωγή, καζίνο και μαρίνα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

 

Η HΙT Hospitality Integrated Technologies διακρίθηκε το 2020 ως η Καλύτερη Αντιπροσωπεία Παγκοσμίως (Best Global Dealership) του γερμανικού κολοσσού Protel GmbH, παρά τις σαρωτικές επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19 στον Τουρισμό. Δίνουμε δυναμικά το «παρών» στον χώρο του Τουρισμού ως ο μεγαλύτερος hospitality integrator σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και δύο δεκαετίες, έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσωπεία του κορυφαίου ξενοδοχειακού συστήματος Protel σε Ελλάδα, Κύπρο και τις λοιπές Βαλκανικές χώρες από το 1999.