Καινοτομία

Η ΗΙΤ Α.Ε. συνεργάζεται με κολοσσούς της Πληροφορικής – όπως η Microsoft Ελλάς, η protel GmbH και η Vodafone Ελλάς- για την δημιουργία καινοτομικών πακέτων που θα προάγουν τις αυξημένες δυνατότητες του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ενώ είναι και δημιουργός πρωτοπόρων προγραμμάτων που έχουν εδραιωθεί στην ελληνική αγορά. Μερικά από αυτά είναι τα: ΕΡΜΗΣ, ΕRMIS Pro, HITPOS Suite, symPOSium Web POS και τα πιο πρόσφατα PDA Android και Estia Web F&B.

Η ΗΙΤ Α.Ε. έχει αναπτύξει το δικό της σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείων και καταλυμάτων –το πρώτο του είδους εξ ολοκλήρου σχεδιασμένο στην Ελλάδα- με την ονομασία Ermis, «κλασσικό» με το πέρασμα των χρόνων και με περισσότερες από 750 παραγωγικές εγκαταστάσεις, θεωρείται αποδεδειγμένης αξίας.

Το πρόγραμμα Ermis είναι το μοναδικό αμιγώς ελληνικό PMS που διδάσκεται στις ανώτερες σχολές τουριστικής εκπαίδευσης καθώς και στις σχολές ξενοδοχειακών υπηρεσιών. Ξενοδόχοι εμπιστεύονται το Ermis τόσο για το εύκολο προς χρήση περιβάλλον εργασίας που προσφέρει, όσο και για το γεγονός ότι αποτελεί μία από τις οικονομικότερες λύσεις για ξενοδοχεία και καταλύματα, με δυνατότητα προσαρμογής στις απαιτήσεις της εκάστοτε εγκατάστασης.

Ο χώρος της Εστίασης δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί από το φάσμα εργασιών της ΗΙΤ Α.Ε..Με προϊόντα-σταθμούς, όπως την Σουίτα HITPOS Suite, το symPOSium Web POS Suite και το PDA Android, τα οποία έχουν αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου in house και εγκατασταθεί με επιτυχία στις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ/εστιατορίων και εστιατορίων γρήγορου φαγητού της χώρας, η ΗΙΤ Α.Ε. καταλαμβάνει επάξια το μεγαλύτερο μερίδιο και στον συγκεκριμένο χώρο.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσωπεία σε Ελλάδα, Κύπρο και τις λοιπές Βαλκανικές χώρες του γερμανικού συστήματος διαχείρισης ξενοδοχείων (PMS) Protel Hotel Software, το οποίο από το 1994 έως και σήμερα αριθμεί πάνω από 16.000 εγκαταστάσεις σε περισσότερες από ογδόντα (80) χώρες. Κάνοντας γνωστό στην Ελλάδα το διαχειριστικό αυτό σύστημα, η ΗΙΤ Α.Ε. κατάφερε να «απεγκλωβίσει» την ελληνική αγορά από την στασιμότητα και την χαμηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στον κλάδο της Φιλοξενίας.

H HiT S.A. σε συνεργασία με τη Microsoft Ελλάς δημιουργούν το 2017 ένα πρωτοποριακό πακέτο cloud λύσεων, το Hospitality Cloud Kit, στοχεύοντας αποκλειστικά στην ενδυνάμωση των Ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας, προετοιμάζοντας τον κλάδο της Φιλοξενίας για τη νέα ψηφιακή εποχή.

Με ολοένα περισσότερες νέες συνεργασίες και επιλεγμένο πελατολόγιο, η ΗΙΤ Α.Ε. θέτει ψηλά τον πήχη της εξυπηρέτησης και στην Εστίαση, θέτοντας την υψηλή Τεχνολογία στην υπηρεσία της.

Στόχος της εταιρείας είναι να συμβαδίζει με τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις, τις οποίες αξιολογεί και κατόπιν υιοθετεί με σκοπό την έγκαιρη διανομή τους στην ελληνική αγορά. Γνωρίζοντας τις νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και δημιουργώντας πρωτότυπα και καινοτόμα προγράμματα, η ΗΙΤ Α.Ε. παραμένει στην αιχμή των εξελίξεων.

Τα νέα web based προγράμματα της ΗΙΤ Α.Ε. υιοθετούν πλήρως τα κυριότερα χαρακτηριστικά των πιο πρόσφατων τεχνολογιών και εξασφαλίζουν στον χρήστη άμεση και πλήρη εποπτεία της μονάδας μόνο με την χρήση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ενός tablet, σε ένα εύκολο διαχειριστικό περιβάλλον που καταργεί το κόστος εξοπλισμού (hardware) και αποθήκευσης δεδομένων, ενώ τον εισάγουν με ευκολία στην νέα τεχνολογική εποχή.

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις