Υπηρεσίεςυψηλών προδιαγραφών με γνώμονα τις ανάγκες του Έλληνα ξενοδόχου

Project Study

Έχοντας αναλάβει την ανάλυση και σύνθεση έργων-σταθμών για την πορεία του ελληνικού τουρισμού, με κορωνίδα όλων την Μηχανογράφηση του Ολυμπιακού Χωριού στην Αθήνα το 2004, οι Project Manager της HiT S.A. εγγυώνται την ορθή πρόβλεψη και την σαφή ανάλυση των απαιτήσεων κάθε νέας εγκατάστασης.

Εγκατάσταση

Το τεχνικό team της HiT S.A. διαθέτει στο ενεργητικό του πάνω από 650 έργα μεγάλης και μεσαίας κλίμακας. Με την εμπειρία δεκαπέντε ετών και συνεχή κατάρτιση, σας υπόσχεται άρτια δομημένη και πιστοποιημένη εγκατάσταση των συστημάτων που έχετε επιλέξει για την Μηχανογράφηση της δικής σας επιχείρησης.

Εκπαίδευση

Με στελέχη από τον χώρο της Εκπαίδευσης πάνω στα τουριστικά επαγγέλματα και την πολυετή πορεία του ιστορικού ελληνικού hotel software ΕΡΜΗΣ, το οποίο διδάσκεται ως υπόδειγμα λύσης μηχανογράφησης ξενοδοχείων σε Δημόσια και Ιδιωτικά εκπαιδευτικά Ιδρύματα, η HiT S.A. εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη και γρήγορη εκπαίδευση των χρηστών κάθε εφαρμογής της.

Τα σεμινάρια εκπαίδευσης πάνω στις ξενοδοχειακές εφαρμογές Protel και Ermis πραγματοποιούνται στην έδρα της εταιρείας μας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή κατόπιν ραντεβού, από τις 10π.μ. έως τις 3μ.μ.. Τα γραφεία μας λειτουργούν καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Με το πέρας του σεμιναρίου, σας παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Η εκπαίδευση των χειριστών POS, KDS, Delivery Station και PDA που αφορούν εγκαταστάσεις σε επιχειρήσεις καφεστίασης ή γρήγορου φαγητού μπορεί να λάβει χώρα και in situm, στον χώρο σας, με την περάτωση της εγκατάστασης.

Υποστήριξη

Η μοναδική εταιρεία μηχανογράφησης που υποστηρίζει τους πελάτες της 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Με πιστοποιημένους μόνιμους συνεργάτες σε κάθε μεγάλο τουριστικό κέντρο, τηλεφωνικό κέντρο που λειτουργεί καθημερινά τις εργάσιμες ώρες, απογευματινή και ολονύκτια βάρδια υποστήριξης και δυνατότητα online επικοινωνίας με το Τεχνικό Τμήμα ανά πάσα στιγμή, κάθε πελάτης μας αισθάνεται την ασφάλεια του ισχυρότερου δικτύου υποστήριξης.

On demand λύση

Η HiT S.A. διαθέτει την προγραμματιστική γνώση, το ανθρώπινο δυναμικό και την εμπειρία της ελληνικής Αγοράς, ώστε να αξιολογήσει και να αναλάβει την υλοποίηση κάθε ιδέας που μπορεί να έχετε για την μηχανογράφηση του Ξενοδοχείου ή του Εστιατορίου σας. Όλες οι εφαρμογές και τα features εφαρμογών που παράγονται on demand υπόκεινται σε υψηλά διεθνή standard και συνοδεύονται από αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Οι έμπειροι Σύμβουλοι Μηχανογράφησης της HiT S.A. είναι στην διάθεσή σας να συζητήσετε και να βρείτε μαζί την πιο κατάλληλη Λύση για την επιχείρησή σας. Η μακρά πορεία μας στον χώρου του Τουρισμού και η συνεχής ενημέρωση των στελεχών μας πάνω στα τρέχοντα ζητήματα και τις διεθνείς τάσεις, μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε ποιοτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε νέους αλλά και παλιότερους ξενοδόχους, ενώ η πολυετής τριβή με τον πυρήνα του τρόπου λειτουργίας μιας μεγάλης αλυσίδας εστίασης μας κάνει ικανούς να δρούμε συμβουλευτικά και σ’ αυτόν τον τομέα.

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις