Η HiT S.A. «Κορυφαίος Αντιπρόσωπος Παγκοσμίως» της Protel GmbH για το 2020

Η HΙT Hospitality Integrated Technologies A.E. διακρίθηκε ως η «Καλύτερη Αντιπροσωπεία Παγκοσμίως» (“Best Global Dealership”) για το 2020 του γερμανικού κολοσσού του business software Protel GmbH, αψηφώντας τις σαρωτικές επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19 στον Τουρισμό.

Η ΗiΤ S.A. ξεχώρισε ως dealer παρά την συνεχιζόμενη δοκιμασία του κλάδου της Φιλοξενίας και του Τουρισμού. Η εταιρεία βραβεύθηκε για την συνέπεια στην εξυπηρέτηση πελατών και την ποιότητα των υπηρεσιών της, αλλά και για την άριστη απόδοσή της ως μέλος του δικτύου αντιπροσώπων της Protel GmbH, αφού κατάφερε να καταγράψει τις περισσότερες πωλήσεις από οποιονδήποτε άλλο αντιπρόσωπο του Protel παγκοσμίως και να προωθήσει με απόλυτη επιτυχία το δόγμα του Protel #HotelTechnology στην σημαντική Αγορά της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Η ανακάλυψη καινοτομικών τρόπων προσέγγισης της Μηχανογράφησης και η βαθιά κατανόηση των νέων αναγκών της Αγοράς επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά την ξεκάθαρα ηγετική θέση της HiT S.A. στην απαιτητική αυτή κάθετη Αγορά και “έφεραν” την τιμητική διάκριση από την γερμανική βιομηχανία.

Η εταιρεία δίνει δυναμικά το «παρών» στον χώρο του Τουρισμού ως ο μεγαλύτερος hospitality integrator σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και δύο δεκαετίες, έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσωπεία του κορυφαίου ξενοδοχειακού συστήματος Protel σε Ελλάδα, Κύπρο και τις λοιπές Βαλκανικές χώρες από το 1999.

View the Certificate of Best Global Dealership Award for 2020 of Protel GmbH