Η HiT S.A. σας περιμένει στην Xenia 2019!

H HiT Hospitality Integrated Technologies S.A. σας προσκαλεί στην φετινή Έκθεση Χenia, η οποία διεξάγεται το τριήμερο 23-24-25 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

 

ΗALL 3 STAND C38/D40 Σ|Κ|Δ 10:00 – 19:00

 

Εκεί θα σας παρουσιάσουμε όλες τις νεότερες εξελίξεις στην Μηχανογράφηση της Φιλοξενίας.

Φέτος, θα μας βρείτε στο ίδιο σημείο του Hall 3 αλλά σε ακόμη πιο ευρύχωρο περίπτερο, ακριβώς απέναντι από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ομιλιών της ενότητας Digi Hotel, η οποία παρουσιάζεται στην Xenia 2019 με ανανεωμένη θεματολογία που απαντά σε όλα τα καίρια ερωτήματα του Έλληνα ξενοδόχου.

 

Digi Hotel

Καταξιωμένα στελέχη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας και ειδικοί της αγοράς του digital marketing, θα αναλύσουν και θα παρουσιάσουν το μπουκέτο των θεμάτων του Digi Hotel μέσα από ένα πολύωρο πρόγραμμα, στο ειδικά διαμορφωμένο stage της εκδήλωσης. Τα θέματα, χωρισμένα σε ενότητες, θα δώσουν το στίγμα των εξελίξεων της παγκόσμιας αγοράς. Μέσα από πάνελς και εξειδικευμένες ομιλίες και παραδείγματα θα πραγματοποιηθεί η χαρτογράφηση της digital αγοράς της βιομηχανίας της φιλοξενίας.

Με τα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον Έλληνα ξενοδόχο, μέσα από το Digi Hotel θα δοθούν λύσεις και απαντήσεις, για τη Digital Στρατηγική του ξενοδοχείου σε περιόδους μειωμένης τουριστικής κίνησης, ενώ θα αναλυθεί με μεγάλη λεπτομέρεια όλο το θέμα των ψηφιακών πωλήσεων.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα ομιλιών του Digi Hotel, όπως έχει σήμερα, και εδώ την λίστα εκθετών.

 

Πρόσβαση στην έκθεση

Το εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο και η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη, προσφέροντας πλήθος επιλογών μετακίνησης: από Μετρό, Προαστιακό και λεωφορείο έως αεροπλάνο και αυτοκίνητο. Πιο αναλυτικά, δείτε εδώ τις επιλογές που έχετε για την μετάβασή σας στο εκθεσιακό κέντρο.

Συντεταγμένες Metropolitan Expo:
37° 57′ 10.00″ North
23° 57′ 29.00″ East

 

Προϋποθέσεις εισόδου επισκεπτών

  • Ελεύθερη είσοδος σε επιχειρηματίες και στελέχη του Ξενοδοχειακού κλάδου, σε Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές και Κατασκευαστικές εταιρείες καθώς και σε επιλεγμένες μεγάλες μονάδες του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου, με την επίδειξη της barcode ή ηλεκτρονικής πρόσκλησης που θα έχουν αποσταλεί. Όσοι επαγγελματίες δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα προαναφερθέντα έγγραφα, μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση δωρεάν συμπληρώνοντας επιτόπου πρόσκληση αφού επιδείξουν την επαγγελματική τους κάρτα ή τη σφραγίδα της επιχείρησής τους.
  • Σε κάθε περίπτωση η πρόσκληση ισχύει αυστηρά μόνο για δύο άτομα.
  • Η διοργανώτρια εταιρία διατηρεί το δικαίωμα εξακρίβωσης των στοιχείων σε άτομα που φέρουν μαζί τους barcode ή ηλεκτρονική πρόσκληση.
  • Απαγορεύεται ρητά η είσοδος σε βρέφη, μωρά σε παιδικά καρότσια και γενικά σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.

 

Θα είναι χαρά για όλους εμάς στην HiT S.A. να σας δούμε στην ιστορική premium έκθεση που αφορά αποκλειστικά τους  ξενοδόχους και τους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου.

Η επίσκεψή σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.