Η ηλεκτρονική σας πρόσκληση για την Xenia 2017!

Αν είστε ξενοδόχος ή διευθυντής ξενοδοχείου και επιθυμείτε να επισκεφθείτε το περίπτερό μας στην επερχόμενη Έκθεση Xenia 2017 ώστε να ενημερωθείτε από κοντά για όλες τις νέες τάσεις στην Μηχανογράφηση, στείλτε μας με email στο contact@hit.com.gr τα στοιχεία σας και αυτά του ξενοδοχείου σας για να μπείτε στην λίστα προσκεκλημένων της HiT S.A. για την Έκθεση Xenia 2017 που έρχεται στο Metropolitan Expo Center στις 25 Νοεμβρίου!

Σας περιμένουμε με χαρά στο STAND A01 του HALL 2.

Προϋποθέσεις εισόδου στην Έκθεση:

  • Ελεύθερη είσοδος σε επιχειρηματίες και στελέχη του Ξενοδοχειακού κλάδου, σε Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές και Κατασκευαστικές εταιρείες καθώς και σε επιλεγμένες μεγάλες μονάδες του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου, με την επίδειξη του barcode ή της ηλεκτρονικής πρόσκλησης που θα τους έχει αποσταλεί.
  • Σε κάθε περίπτωση η πρόσκληση ισχύει αυστηρά μόνο για δύο άτομα.
  • Η διοργανώτρια εταιρία διατηρεί το δικαίωμα εξακρίβωσης των στοιχείων σε άτομα που φέρουν μαζί τους barcode ή ηλεκτρονική πρόσκληση.
  • Απαγορεύεται ρητά η είσοδος σε βρέφη, μωρά σε παιδικά καρότσια και γενικά σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.
  • Ο έλεγχος θα πραγματοποιείται από εταιρεία security κατά την επιβίβαση των επισκεπτών στα πούλμαν της έκθεσης και κατά την είσοδό τους στο εκθεσιακό κέντρο (Lobby 1, Lobby 2).