Διάλεξε σήμερα το HiT ACADEMY σεμινάριο που σου ταιριάζει

Η παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε ξενοδοχοϋπάλληλους γίνεται πλέον με τον πιο εφαρμοσμένο τρόπο, κάτω από την ομπρέλα εξειδικευμένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών HiT ACADEMY for Hotels & Hotel Chains της HiT S.A..

Με νέο διευρυμένο θεματικό κατάλογο που ειδικεύεται πάντα στον Τουρισμό και τις Υπηρεσίες Φιλοξενίας, τα σεμινάρια της εταιρείας μας θα οδηγήσουν το προσωπικό του ξενοδοχείου σας στην πληρέστερη εκμετάλλευση των ατέλειωτων δυνατοτήτων της σύγχρονης μηχανογράφησης. Η ομπρέλα HiT ACADEMY for Hotels & Hotel Chains εξασφαλίζει πρωτίστως την ορθή εκπαίδευση του προσωπικού ξενοδοχείων οποιασδήποτε βαθμίδας στην χρήση των προγραμμάτων της εταιρείας μας.

Τα σεμινάρια αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι εισηγητές με πολυετή πείρα στα ελληνικά ξενοδοχεία, ενώ η θεματολογία μπορεί να επεκταθεί κατά παραγγελία και σε ειδικά θέματα Φιλοξενίας, με την ανάπτυξη ειδικών σεμιναρίων.

Βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει ανάμεσα σε HiT ACADEMY σεμινάρια σχετικά με την εκμάθηση των κανόνων ορθής χρήσης των εφαρμογών Protel, Ermis και SymPOSium της εταιρείας μας, αλλά και workshops συμμόρφωσης με το GDPR, ασφάλειας στο Διαδίκτυο και ανάπτυξης βέλτιστων διαδικασιών.

 

 

Τα σεμινάρια μπορούν να διενεργηθούν με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων ή και ιδιαιτέρως. Όλα τα σεμινάρια συνοδεύονται από ειδικό εκπαιδευτικό υλικό και από το σχετικό Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο HIT ACADEMY Hotel, πλήρως λειτουργική προσομοίωση ξενοδοχειακής εγκατάστασης για πρακτική εξάσκηση, αλλά και εξέταση ή αυτοαξιολόγηση στο τέλος του σεμιναρίου με ανακοινώσιμα αποτελέσματα.

 

Λόγω της πανδημίας Covid-19, όλες οι εκπαιδεύσεις γίνονται από διαπιστευμένα στελέχη μας μόνο μέσω ζωντανής τηλεδιάσκεψης (live webinar) μέχρι νεωτέρας. Τα σεμινάρια παραμένουν απολύτως διαδραστικά.

 

Ζητείστε περισσότερες πληροφορίες στο studies@hit.com.gr και αποκτείστε χρήσιμες γνώσεις και νέες δεξιότητες.

Με ειδική τιμολογιακή πολιτική για ανέργους.