Αγαπητοί Συνεργάτες,

Καθώς ο ιός COVID-19 συνεχίζει να εξαπλώνεται παγκοσμίως, η HiT S.A. θέλει να ανακοινώσει τη δέσμευσή της για συνεχή ομαλή λειτουργία και παράλληλα να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της.

Έχοντας στη διάθεσή μας τις διαδικασίες, τις πρακτικές και την υποδομή για αδιάλειπτη επιχειρηματική δραστηριότητα, κατά το Σχέδιο Επιχειρηματικής Συνέχειας και σύμφωνα πάντα με τις συστάσεις των αρμόδιων φορέων, ενεργοποιήσαμε τον μηχανισμό υλοποίησης των παρακάτω δράσεων:

Άμεση αναστολή όλων των επαγγελματικών ταξιδιών για τους υπαλλήλους μας, μέχρι νεωτέρας. Ενώ η προτίμησή μας παραμένει να σας συναντούμε πρόσωπο με πρόσωπο, πιστεύουμε ότι η αναστολή των επαγγελματικών ταξιδιών και η αντικατάστασή τους με τηλε-διασκέψεις, απομακρυσμένη πρόσβαση και webinars είναι προς το συμφέρον όλων μας.

Εργασία από το σπίτι (τηλε-εργασία). Αυτή την στιγμή λειτουργούμε πιλοτικά το σύστημα τηλε-εργασίας με προσωπικό ασφαλείας στα γραφεία μας.

Επίσης, από την πρώτη στιγμή η εταιρεία έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μετρά φυσικής προστασίας και ενημέρωσης των εργαζομένων (απολύμανση στους χώρους εργασίας, προμήθεια υλικών αντισηψίας, απόσταση πάνω από δύο μέτρα μεταξύ των γραφείων που χρησιμοποιούνται κ.λπ.).

Το τηλεφωνικό μας κέντρο 210 88 47 420 παραμένει, όπως πάντα, ανοικτό 24/7 για την εξυπηρέτησή σας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι μπορείτε να περιμένετε από εμάς το ίδιο υψηλό επίπεδο υποστήριξης των εργασιών σας, κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης για όλους μας περιόδου.

Με ευχές για γρήγορη ανάκαμψη,

Η Ομάδα Υποστήριξης της HiT S.A.