🎉 Καινοτομία Που Κερδίζει Χρυσό!

Διπλή βράβευση για την ΗΙΤ στα φετινά Tourism Awards!

Σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, η HIT ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο των νικητών των φετινών Greek Tourism Awards. Με δύο υποψηφιότητες στον διαγωνισμό σε διαφορετικές κατηγορίες συνυφασμένες με την καινοτομία, ο κορυφαίος μηχανογράφος ξενοδοχείων της χώρας απέσπασε ένα χρυσό και ένα χάλκινο βραβείο.

Στην πρώτη θέση της κατηγορίας Innovation | Digital Innovation βρέθηκε ο επαναστατικός ψηφιακός βοηθός τσέπης +plus που αναμένεται να λανσαριστεί σύντομα στην ευρωπαϊκή Αγορά από τις ομάδες έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας. Την τρίτη θέση για Καινοτόμα Χρήση της Τεχνολογίας της κατηγορίας Tourism & Hospitality Supporting Services & Technological Solutions κατέκτησε με το γερμανικό CRM dailypoint, του οποίου η HIT είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκε ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρίας Γιάννης Μυτιληναίος, ο Γενικός Διευθυντής Λάμπρος Λαμπριανάκης, καθώς και πολλά παλαιά και νέα στελέχη της εταιρείας. Η HIT βρέθηκε στην ευτυχή θέση να απονείμει το Χρυσό All Inclusive Experience βραβείο σε δύο από τους πλέον μακροχρόνιους συνεργάτες της, τους ομίλους Grecotel Hotels & Resorts και Wyndham Hotels & Resorts που μοιράστηκαν την κορυφή της κατηγορίας.

Τα Greek Tourism Awards, εκτός από την επιβράβευση της αριστείας στο χώρο του Τουρισμού, αποτελούν κάθε χρόνο βήμα για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών ανάμεσα στους leaders του χώρου, προωθώντας έμπρακτα τη βελτίωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Δείτε εδώ όλους τους νικητές των βραβείων.

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση των προσπαθειών της εταιρείας που παρά τα 25 χρόνια που βρίσκεται στην κορυφή, δεν επαναπαύεται και συνεχίζει να ηγείται των τεχνολογικών εξελίξεων στον κλάδο του Τουρισμού.

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!