Η HiT S.A. εισάγει στην ελληνική αγορά το MANET Smart Travel Assistant. Ως επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος της φερώνυμης ιταλικής εταιρείας Manet Mobile Solutions Srl σε Ελλάδα και Κύπρο, σας παρουσιάζουμε την πιο προηγμένη ξενοδοχειακή λύση guest experience μέσω smartphone.

Η εξατομικευμένη λύση MANET Smart Travel Assistant εμπλουτίζει την εμπειρία των καλεσμένων σας και δημιουργεί ένα νέο κανάλι direct πωλήσεων για το ξενοδοχείο σας.

 

The MANET Experience

Μέσω του MANET Smart Travel Assistant μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας δωρεάν διεθνείς κλήσεις και πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ηλεκτρονικό οδηγό πόλης με audio-guide, πρόσβαση σε εισιτήρια για μουσεία και εκδηλώσεις,αλλά και συνεχή επικοινωνία με το ξενοδοχείο σας. Η λύση MANET Smart Travel Assistant, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ξενοδοχείου, έχει στόχο τη διαρκή επικοινωνία με τους επισκέπτες σας, την μετατροπή της διαμονής τους σε εμπειρία, την αύξηση των κερδών σας και τη βελτίωση της διαδικτυακής σας φήμης.

 

MANET In-Room Presentation

 

Το MANET Smart Travel Assistant αποτελείται από ένα προσωποποιημένο smartphone αφιερωμένο στους φιλοξενούμενους, το οποίο, πέρα από μία σειρά τουριστικών υπηρεσιών και περιεχομένου σχετικά με τον προορισμό, παρέχει δωρεάν διεθνή και τοπικά τηλεφωνήματα και απεριόριστη διαδικτυακή πλοήγηση με 4G mobile internet και δυνατότητα Hot Spot λειτουργίας.

Εκτός από την ευέλικτη και φιλική πλατφόρμα έτοιμων εφαρμογών, μπορεί να γίνει και διασύνδεση με το PMS και τότε πληθώρα ξενοδοχειακών υπηρεσιών γίνονται προσβάσιμες από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, η λειτουργία Web Dashboard σας επιτρέπει την real-time προώθηση των εσωτερικών υπηρεσιών, τον συντονισμό εμπορικών συνεργασιών με τρίτες επιχειρήσεις, την τήρηση της επαφής με τους πελάτες κάθε στιγμή της παραμονής τους, καθώς την γνωριμία με τις συνήθειες και τα ενδιαφέροντά τους.

 

The MANET Experience
The MANET Experience

 

Χαρακτηριστικά:

Ηigh-end Devices
Χρησιμοποιούνται συσκευές Samsung ειδικά σχεδιασμένες για την συγκεκριμένη χρήση.

User Friendly
Το λειτουργικό της MANET Smart Travel Assistant είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών και να είναι απλό στη χρήση του. Επωφεληθείτε από το εύκολο CRM για να προωθήσετε πιο αποτελεσματικά την πώληση επιπλέον υπηρεσιών. Εύκολο στη διαχείριση περιβάλλοντος υπολογιστή (dashboard).

Multi-lingual
Υποστηρίζεται πολυγλωσσική λειτουργία για απρόσκοπτη επικοινωνία με τον επισκέπτη κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο ξενοδοχείο.

Fully Customizable UI
Υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης της εμφάνισης της εφαρμογής ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με τις αισθητικές απαιτήσεις του κάθε ξενοδοχείου.

Proprietary Media Platform
Μέσα από την πλατφόρμα μας μπορείτε να προωθήσετε τις υπηρεσίες ή υπηρεσίες συνεργατών σας, διαφημίσεις, προσφορές κ.α.

Push Notifications
Μείνετε συνδεδεμένοι με τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους χάρη στο σύστημα μηνυμάτων μας ή απλά καλώντας τους στον τηλεφωνικό αριθμό ΜΑΝΕΤ.

Statistics & Reports
Συλλογή στατιστικών για να “γνωρίσετε” καλύτερα τον επισκέπτη σας και τις προτιμήσεις του.

 


Κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά…

Σύμφωνα με έρευνα ποιότητας της εταιρείας, η χρήση του MANET Smart Travel Assistantαυξάνει σε ποσοστό 9% κατ’ ελάχιστον τις κρατήσεις στα extra services του ξενοδοχείου, κατά 17% τις θετικές κριτικές σε TripAdvisor και τις λοιπές πλατφόρμες social media, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί 36% περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες. Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι ο μέσος χρόνος χρήσης της υπηρεσίας από τον επισκέπτη ανέρχεται στα 92 λεπτά σε καθημερινή βάση.

Η χρήση του MANET Smart Travel Assistant αυξάνει επίσης σημαντικά και τους ακόλουθους δείκτες:

  • loyalty
  • up-sells & cross-sells
  • ποιοτική επικοινωνία με τους πελάτες σε πραγματικό χρόνο
  • αξιοποίηση των στατιστικών στοιχείων
  • καλή εταιρική φήμη & θετικές κριτικές στο Διαδίκτυο.

Το MANET Smart Travel Assistant αποτελεί τόσο ένα καινοτόμο όπλο στη φαρέτρα παροχών του ξενοδοχείου σας, όσο και ένα ισχυρότατο νέο εργαλείο επαύξησης των εσόδων.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες της νέας αυτής λύσης που προτείνει η HiT S.A..

MANET Smart Travel Assistant™ Project Manager:  Βασιλική Μυτιληναίου
manet@hit.com.gr