< Επιστροφή στη λίστα

06/12/2017

Απόλυτα επιτυχημένη η συμμετοχή της HiT S.A. στην Έκθεση XENIA

Η συμμετοχή της HiT S.A. στην Έκθεση Xenia 2017 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων στους συνεργάτες μας και τους ξενοδόχους που επισκέφθηκαν το περίπτερο Α01 του Hall 2.

 

 

Η στοχευμένη στον Ξενοδόχο διοργάνωση μιας premium έκθεσης όπως η Xenia είναι μια αναγνωρισμένη ανάγκη του κλάδου, γεγονός που αποδεικνύεται και από τους 30.000 επαγγελματίες από 17.000 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που επισκέφθηκαν το Metropolitan Expo το τριήμερο 25-27 Νοεμβρίου.
 

Το περίπτερο της HiT S.A. προσέλκυσε τα βλέμματα λόγω του μοντέρνου σχεδιασμού του και της προνομιακής θέσης του μέσα στον χώρο του Digi Hotel, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες.

 

 


 

Στο άνετο περιβάλλον, που διμιούργησε για την HiT S.A. η κατασκευαστική εταιρεία Deco etc., έγιναν σημαντικές συζητήσεις για θέματα άμεσου ενδιαφέροντος των Ελλήνων ξενοδόχων και παρουσιάστηκαν τα ξενοδοχειακά προγράμματα PMS Ermispro και protel σε περισσότερους από 2.000 ενδιαφερόμενους.

 

 

 

 

Το stand της HiT S.A. επισκέφθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και η Υπουργός Πολιτισμού, Κα Έλενα Κουντουρά, η οποία είχε την καθιερωμένη σύντομη συνομιλία της με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Κο Γιάννη Μυτιληναίο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επόμενες επιχειρηματικές του κινήσεις.

 

 

 

 
Σύνδεση

Επιλέξτε με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
LiveZilla Live Help
LiveZilla Live Chat

Κατεβάστε την εφαρμογή μας, για απομακρυσμένη βοήθεια.
Social Networks
Google+
Youtube