Συνεργάτες

H εταιρεία HIT Hospitality Integrated Technologies A.E. , είναι ο μεγαλύτερος Hospitality Ιntegrator στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας, πάνω από το 85% της εγκατεστημένης βάσης των μηχανογραφημένων ξενοδοχείων.

Σήμερα η ΗΙΤ, συνεχίζει την ανοδική της πορεία στον χώρο της Πληροφορικής στην Τουριστική Βιομηχανία, καταλαμβάνοντας πρωτεύουσα θέση με 1352 και πλέον εγκαταστάσεις.

Η εταιρεία παράγει λογισμικό , αντιπροσωπεύει προϊόντα και υποστηρίζει υπολογιστικά συστήματα ώστε να μπορεί να δημιουργεί τις καλύτερες και πιο κατάλληλες λύσεις για κάθε τύπο και μέγεθος επιχείρησης .

Η ΗIT έχει την υποδομή και το δυναμικό για να καλύπτει όλο το εύρος των αναγκών υλοποίησης Πληροφοριακών Συστημάτων σε μια τουριστική επιχείρηση. H πιστοποίηση του έργου, η ολοκληρωμένη λύση και η συνολική ευθύνη για την καλή λειτουργία του αποτελούν βασικούς Όρους του Total Solution.

H HIT έχει πελάτες τις μεγαλύτερες Ξενοδοχειακές Αλυσίδες και μηχανογράφησε το μεγαλύτερο Ξενοδοχείο της Γης, το Ολυμπιακό Χωριό του Αθήνα 2004(16.000 κλίνες -28 receptions) εγκαθιστώντας το Λογισμικό Protel PMS – Protel Head Quarters για την λειτουργία των χώρων Φιλοξενίας και το FeB – HiTPOS για τα εστιατόρια και το μηχανογραφικό σύστημα διαχείρισης πόρων & εξυπηρέτησης πελατών των ΧΧVIII Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004.

 
Σύνδεση

Επιλέξτε με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
LiveZilla Live Help
LiveZilla Live Chat

Κατεβάστε την εφαρμογή μας, για απομακρυσμένη βοήθεια.
Social Networks
YahooBuzz
Youtube