Ξενοδοχείο Εστιατόριο Internet Products
Business Suite Economy suite

 

protel Single Property Edition™

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

 

Με χιλιάδες εγκαταστάσεις, το protel SPE™ υποστηρίζει όλες τις πτυχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης μίας Ξενοδοχειακής μονάδας.

 

Το protel SPE™ είναι το state-of-the-art  λογισμικό διαχείρισης για τα Ξενοδοχεία. Διαχειριστείτε τα check-in, τους παραμένοντες και τα check-out των πελατών σας με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία. Το protel SPE™ διευκολύνει τις διαδικασίες πόρτας και διασφαλίζει την γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση σε όλες τις κρίσιμες πληροφορίες για την ανάπτυξη του Ξενοδοχείου.

Το protel SPE™ είναι εφαρμογή μηχανογράφησης που χρησιμοποιείται διεθνώς και προσφέρει υψηλής ποιότητας υποστήριξη στο συνόλο των δραστηριοτήτων σας. Μάθετε τους πελάτες σας, τις προτιμήσεις τους και τις απαιτήσεις από την παραμονή τους στο Ξενοδοχείο σας και ενισχύστε το υπάρχον loyalty. Διαχειριστείτε προληπτικά τα επίπεδα πληρότητας του ξενοδοχείου, αυξήστε την αποδοτικότητα των εργασιών σας και απογειώστε τα έσοδά σας.

Ανεξάρτητα από την ταυτότητα και τον τύπο του Ξενοδοχείου σας και τα ειδικά χαρακτηριστικά της Αγοράς όπου δραστηριοποιήστε, το protel SPE™ καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για μια ολοκληρωμένη διαχείριση. Με απαραίτητα για κάθε Ξενοδόχο built-in χαρακτηριστικά υψηλού επιπέδου, όπως πολυ-λειτουργικά πλάνα δωματίων και τον διάσημο Navigator!

 

Brochure - Διαβάστε εδώ τα πάντα για το protel!


 
Σύνδεση

Επιλέξτε με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
LiveZilla Live Help
LiveZilla Live Chat

Κατεβάστε την εφαρμογή μας, για απομακρυσμένη βοήθεια.
Social Networks
Google+
Youtube