< Επιστροφή στη λίστα

28/01/2017

Ζητήστε τώρα ηλεκτρονική πρόσκληση για την HO.RE.CA.

 

Αν είστε Ξενοδόχος ή Διευθυντής Ξενοδοχείου και ενδιαφέρεστε να μας επισκεφθείτε στην Έκθεση HORECA, ζητήστε μας άμεσα την διπλή ηλεκτρονική σας πρόσκληση στο 210 88 47 420 / Κα Πιερίδου ή στο contact@hit.com.gr.

 

Θα μας βρείτε στο STAND C36 του ΗALL 3ακριβώς απέναντι από τον χώρο ομιλιών για το Future Hotel On The Web.

 

Facebook Event

 


 

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ:

 

Το Metropolitan Expo βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο και η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη. Πιο αναλυτικά, οι επιλογές μετάβασης από και προς το εκθεσιακό κέντρο:

 

  • ΟΔΙΚΩΣ: Μέσω της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο. Σε απόσταση 2 χλμ μετά από όλους τους χώρους του αεροδρομίου ακολουθήστε τη σήμανση που σας καθοδηγεί στο εκθεσιακό.

  • ΜΕΤΡΟ: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Αιγάλεω/Μοναστηράκι/Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο

  • ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο

  • ΟΑΣΑ: Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (Χ92-Κηφισιά, Χ93-ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων, Χ94-Σύνταγμα, Χ96-Πειραιάς, Χ97-Δάφνη)

  • ΚΤΕΛ: Σύνδεση με λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο

  • ΠΟΥΛΜΑΝ Δωρεάν Μεταφοράς Επισκεπτών: Απέναντι ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου Sofitel και στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου (μπροστά στην Έξοδο 2) υπάρχει η στάση του λεωφορείου του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο θα σας μεταφέρει από και προς το εκθεσιακό κέντρο απολύτως δωρεάν και με πολύ συχνά δρομολόγια κάθε 10 λεπτά. Επίσης, τα πούλμαν της HORECA θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς το Σταθμό ΜΕΤΡΟ στη Δουκίσσης Πλακεντίας κάθε 10 λεπτά.

 

 
Σύνδεση

Επιλέξτε με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
LiveZilla Live Help
LiveZilla Live Chat

Κατεβάστε την εφαρμογή μας, για απομακρυσμένη βοήθεια.
Social Networks
Google+
Youtube