< Επιστροφή στη λίστα

17/01/2017

Η HiT S.A. σας καλεί στην 12η Έκθεση HO.RE.CA.

HiT Hospitality Integrated Technologies A.E. σας προσκαλεί  στην 12η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA.  2017,  που διεξάγεται από  10 έως και 13 Φεβρουαρίου  στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» 

 

ΗALL 3  STAND C36 

 

όπου θα σας παρουσιάσουμε όλα τα νέα μας προϊόντα και τις υπηρεσίες, αλλά και τις νέες συνεργασίες μας στον χώρο της Φιλοξενίας και της Εστίασης.

 

Όλοι όσοι μας γνωρίζετε ήδη στην HiT A.E. και οι νέοι μας συνεργάτες, σας περιμένουμε και πάλι στο ετήσιο ραντεβού μας στον φιλόξενο χώρου του περιπτέρου μας – ακριβώς απέναντι από τον χώρο ομιλιών για το Future Hotel On The Web - για να σας συστήσουμε τις νέες μας προτάσεις μιας ακόμη αποδοτικότερης Μηχανογράφησης της επιχείρησής σας.

 

Με

 

  • την νέα έκδοση του ιστορικού ξενοδοχειακού προγράμματος ΕΡΜΗΣ, το Ermis Pro PMS, που διαθέτει όλα τα στοιχεία του πανίσχυρου Protel PMS σε απόλυτη συμφωνία με τις ανάγκες μικρομεσαίων μονάδων και καταλυμάτων,

 

  • την ανανεωμένη, πιο ισχυρή από ποτέ σουίτα μηχανογράφησης χώρων μαζικής Εστίασης, symPOSium WebPOS Suite,

 

αλλά και μια έκπληξη που «διαβάζει» την εξέλιξη των inhouse πωλήσεων στην Φιλοξενία, φιλοδοξούμε να βρεθούμε για μια ακόμη φορά στην θέση του οδηγού σας προς τις νέες Τεχνολογίες και το μέλλον του ελληνικού Τουρισμού.

 

Σας περιμένουμε και στην ομιλία μας με θέμα «Future Generation Hospitality: The Mobile Valet» το Σάββατο 11/2 στις 12:00, στα πλαίσια των ομιλιών του Future Hotel On The Web.

 

 

 

 

 
Σύνδεση

Επιλέξτε με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
LiveZilla Live Help
LiveZilla Live Chat

Κατεβάστε την εφαρμογή μας, για απομακρυσμένη βοήθεια.
Social Networks
Google+
Youtube