< Επιστροφή στη λίστα

28/11/2016

O Ermispro ξεπερνά ήδη τις 100 εγκαταστάσεις

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η νέα έκδοση του ιστορικού ελληνικού και πιο δημοφιλούς προγράμματος μηχανογράφησης Ξενοδοχείων και Καταλυμάτων "Ερμής", ο νέος Ermispro ξεπέρασε ήδη τις 100 εγκαταστάσεις.

 

Η ΗiT S.A. εξασφαλίζοντας μια boutique έκδοση του protel SPE, προσφέρει όλες τις νέες τεχνολογίες στην αναβάθμιση του Ermis Win και Ermis Dos. Ως γνωστόν, πρόκειται για το Ermispro, μια έκδοση του διεθνούς προγράμματος protel PMS η οποία σας προσφέρει:

 
•         τεχνολογία αιχμής
•         πολύ γρήγορο και εύχρηστο user's interface
•         πληθώρα νέων reports
•         παράλληλη ανάπτυξη με το protel SPE
•         interfaces με απεριόριστα τρίτα συστήματα π.χ. PBX, Pay TV, Mini Bar, ηλεκτρονικές κλειδαριές, card scanners και πολλά άλλα
•         internet reservations  


Για πρώτη φορά σας δίνεται η δυνατότητα μετάβασης σε πρόγραμμα με την τεχνολογία του protel SPE χωρίς κόστος αγοράς, ενώ υπάρχει πάντα η προοπτική μιας μελλοντικής επέκτασης σε πλήρη έκδοση του protel SPE - χωρίς την ανάγκη επιπλέον εκπαίδευσης ή κόστος αναβάθμισης.

 

Στην διαδικασία αναβάθμισης ή νέας εγκατάστασης τηρείται αυστηρώς η σειρά προτεραιότητας.

 

Για ενημέρωση, παρουσίαση ή επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Γιάννη Πλακιά στο τηλέφωνο 210 8847420 ή μέσω email, στην διεύθυνση yplak@hit.com.gr.

 

 
Σύνδεση

Επιλέξτε με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
LiveZilla Live Help
LiveZilla Live Chat

Κατεβάστε την εφαρμογή μας, για απομακρυσμένη βοήθεια.
Social Networks
Google+
Youtube