< Επιστροφή στη λίστα

10/02/2016

HiT S.A.: Συμμετέχουμε HORECA!

Αγαπητέ συνεργάτη,

 

Και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η HiT S.A. σε περιμένει στην 11η Διεθνή Έκθεση HORECA, την μεγαλύτερη έκθεση σχετική με τους κλάδους του Τουρισμού και της Εστίασης, που διεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo του Διεθνούς Αερολιμένος Αθηνών, από τις 12 μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου.

 

Η HiT S.A. διατήρησε για μια ακόμη χρονιά το περίπτερό της στην προνομιακή θέση,

 

STAND C36 στο HALL 3,

 

ακριβώς δίπλα στο stage ομιλιών του εργαστηρίου FUTURE HOTEL On The Web.

 

 

Δείτε την λίστα των εκθετών που θα βρείτε στην 11η HORECA, εδώ.

 

FUTURE HOTEL ON THE WEB:

 

Η κεντρική σκηνή του FUTURE HOTEL On The Web στην 11η HORECA θα καταλάβει πολύ μεγαλύτερο χώρο στο HALL 3, ενώ θα πλαισιώνεται -όπως κάθε χρόνο- από τα περίπτερα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαδικτυακής τεχνολογίας.

 

Η HiT S.A., ο μεγαλύτερος integrator της χώρας, βρίσκεται στο κέντρο των νέων τεχνολογιών και διατηρεί ηγετικό ρόλο στην Μηχανογράφηση.

 

Το πρόγραμμα του FUTURE HOTEL ON THE WEB εμπλουτίζεται με νέες, εξειδικευμένες ενότητες όπως το channel management, η διαχείριση παραπόνων και αρνητικών σχολίων στις ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, η αποδοτική χρήση των κοινωνικών δικτύων, η αξιοποίηση των υφιστάμενων ή η ανάπτυξη νέων applications, η βελτιστοποίηση της διαδραστικής επικοινωνίας με τον επισκέπτη μέσω των φορητών συσκευών του (tablets, smart phones, laptops) κ.λπ..

 

Παρουσιάζοντας πετυχημένα case studies από τη διεθνή τουριστική βιομηχανία, καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναλύσουν τις προοπτικές που δημιουργεί το Internet για όλα τα ξενοδοχεία, ανεξαρτήτως μεγέθους και τύπου.

 

Παρακολουθείστε την πολύ ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική παρουσίαση που ετοιμάσαμε για σας, το Σάββατο 13/2 στις 12μ.μ., με θέμα "Το Ξενοδοχείο Του Μέλλοντος".

 

Δείτε εδώ το φετινό αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών.

 

 

HORECA Mobile App:

 

H 11η HORECA ανανεώνει την εφαρμογή της (App) για smartphones, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν στα apple store και google play store για κινητά iphone και android. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση όπως π.χ. οδηγίες και χάρτη πρόσβασης, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων. Δίνει, επίσης, τη δυνατότητα προβολής και αναζήτησης όλων των εκθετών αλφαβητικά, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν και το HALL στο οποίο βρίσκεται το περίπτερό τους. 

 

Παράλληλα, υπάρχει τομέας ενημέρωσης για τα δρώμενα της έκθεσης που θα ανανεώνεται συχνά με νέα και ανακοινώσεις. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των αγαπημένων εκθετών και άμεση προβολή τους πάνω σε interactive χάρτη που παρουσιάζει σχεδιάγραμμα της έκθεσης. Τέλος, για όποιον το επιθυμεί η εφαρμογή υποστηρίζει push notifications προκειμένου να υπάρχει ακόμα πιο άμεση ενημέρωση όλων των συμμετεχόντων σχετικά με τα δρώμενα κατά τη διάρκεια της έκθεσης. 


                   

 

 

 

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ:

 

 

Το εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο (βλ. χάρτη) και η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη, προσφέροντας πλήθος επιλογών μετακίνησης: από Μετρό, Προαστιακό και λεωφορείο έως αεροπλάνο και αυτοκίνητο. Πιο αναλυτικά, στη διάθεσή σας έχετε τις ακόλουθες επιλογές μετάβασης από και προς το εκθεσιακό κέντρο:

 

Οδικώς

Μέσω της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο. Σε απόσταση 2 χλμ μετά από όλους τους χώρους του αεροδρομίου ακολουθήστε τη σήμανση που σας καθοδηγεί στο εκθεσιακό. Όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν την έκθεση με το Ι.Χ. τους θα έχουν στη διάθεσή τους ελεύθερο πάρκινγκ 5.500 θέσεων. Το METROPOLITAN EXPO έχει δύο χώρους στάθμευσης μπροστά από τις δύο εισόδους του. Ειδικό συνεργείο θα επιβλέπει τους χώρους στάθμευσης, ενώ παράλληλα θα προβαίνει σε όλες τις απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

 

Συντεταγμένες Metropolitan Expo

37° 57' 10.00" North

23° 57' 29.00" East

 

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Metro: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Αιγάλεω/Μοναστηράκι/Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο

Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ: Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (Χ92-Κηφισιά, Χ93-ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων, Χ94-Σύνταγμα, Χ96-Πειραιάς, Χ97-Δάφνη)

ΚΤΕΛ: Σύνδεση με λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο.

 

Πούλμαν Δωρεάν Μεταφοράς Επισκεπτών

Όσοι επιλέξουν να έρθουν στην έκθεση χρησιμοποιώντας τον Προαστιακό, το Μετρό ή όποιο λεωφορείο τερματίζει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», απέναντι ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου «Sofitel» και στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου (συγκεκριμένα μπροστά στην Έξοδο 2) υπάρχει η στάση του λεωφορείου του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο θα σας μεταφέρει από και προς το εκθεσιακό κέντρο απολύτως δωρεάν και με πολύ συχνά δρομολόγια κάθε 10 λεπτά. Επίσης, τα πούλμαν της HORECA θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς το Σταθμό ΜΕΤΡΟ στη Δουκίσσης Πλακεντίας κάθε 10 λεπτά.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ο πρώτος από τους δυο ελέγχους εισόδου των επισκεπτών θα πραγματοποιείται από την εταιρεία security κατά την επιβίβαση των επισκεπτών στα πούλμαν. Ο δεύτερος θα γίνεται στις δύο εισόδους του εκθεσιακού (Lobby 1, Lobby 2). Γι' αυτό είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε την χειρόγραφη ή την προσωπική barcode πρόσκλησή σας, ώστε να μπορείτε να την επιδείξετε άμεσα όταν σας ζητηθεί.

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ:

 

• Ελεύθερη είσοδος σε επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι διαθέτουν barcode ή χειρόγραφη πρόσκληση. Όσοι επαγγελματίες δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα

προαναφερθέντα έγγραφα, μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση δωρεάν συμπληρώνοντας επιτόπου πρόσκληση αφού επιδείξουν την επαγγελματική τους κάρτα ή τη σφραγίδα της επιχείρησής τους.

 

• Σε κάθε περίπτωση η πρόσκληση ισχύει αυστηρά μόνο για δύο άτομα. Κάθε επιπλέον άτομο θα πληρώνει εισιτήριο 15 ευρώ.

 

• Η διοργανώτρια εταιρία διατηρεί το δικαίωμα εξακρίβωσης των στοιχείων σε άτομα που φέρουν μαζί τους χειρόγραφη πρόσκληση. Κάθε μη επαγγελματίας του κλάδου για να εισέλθει στην έκθεση θα πρέπει να πληρώσει εισιτήριο.

 

• Απαγορεύεται ρητά η είσοδος σε βρέφη, μωρά σε παιδικά καρότσια και γενικά σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών. 

 

Σας περιμένουμε!

 
Σύνδεση

Επιλέξτε με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
LiveZilla Live Help
LiveZilla Live Chat

Κατεβάστε την εφαρμογή μας, για απομακρυσμένη βοήθεια.
Social Networks
Google+
Youtube