< Επιστροφή στη λίστα

07/01/2016

Η HiT S.A. σας καλεί στην 11η Έκθεση HO.RE.CA.

H HiT S.A. σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις της 11ης Διεθνούς Έκθεσης HO.RE.CA., "Future Hotel On The Web", ακριβώς μπροστά στο περίπτερό της (C36) στο HALL 3.

 

Προκειμένου να ανταποκριθεί στο πρωτοφανές ενδιαφέρον των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τις καινοτόμες διαδικτυακές λύσεις και τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, η 11η HO.RE.CA. θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο και πληρέστερο στα ελληνικά εκθεσιακά χρονικά πρόγραμμα ενημερωτικών ημερίδων, ζωντανών παρουσιάσεων και συζητήσεων γύρω από το Internet, τα Social Media και την αξιοποίησή τους από τις σύγχρονες μονάδες φιλοξενίας.

 

Το πρόγραμμα του FUTURE HOTEL ON THE WEB εμπλουτίζεται με νέες, εξειδικευμένες ενότητες όπως το channel management, η διαχείριση παραπόνων και αρνητικών σχολίων στις ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, η αποδοτική χρήση των κοινωνικών δικτύων, η αξιοποίηση των υφιστάμενων ή η ανάπτυξη νέων applications, η βελτιστοποίηση της διαδραστικής επικοινωνίας με τον επισκέπτη μέσω των φορητών συσκευών του (tablets, smart phones, laptops) κ.λπ..

 

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά!

 

Facebook Event Page

 

 
Σύνδεση

Επιλέξτε με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
LiveZilla Live Help
LiveZilla Live Chat

Κατεβάστε την εφαρμογή μας, για απομακρυσμένη βοήθεια.
Social Networks
Google+
Youtube