< Επιστροφή στη λίστα

18/02/2014

Πώς "είδε" η ΗiT S.A. την HO.RE.CA. 2014?

Δείτε την παρουσία της HiT S.A. στην φετινή 9η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA., γνωρίστε τους συνεργάτες και το προσωπικό και ακούστε λίγα λόγια για τις εξελίξεις στον τομέα της Μηχανογράφησης, της Φιλοξενίας και της Εστίασης.

 

Βίντεο από την φετινή HO.RE.CA.!

 

 

 

9η HO.RE.CA. 2014Ανεπανάληπτη επιτυχία για την πιο μεγάλη HO.RE.CA.  

Έπεσε θριαμβευτικά η αυλαία για την 9η HORECA 2014, τη μεγαλύτερη σήμερα έκθεση στην Ελλάδα: 525 εκθέτες και περισσότεροι από 100.000 ουσιαστικοί επισκέπτες από 32.500 Ξενοδοχεία και επιχειρήσεις της Μαζικής Εστίασης, πλημμύρισαν από τις 7 - 10 Φεβρουαρίου το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, αποδεικνύοντας την ισχυρότατη δυναμική που διαθέτει ο κλάδος της Γαστρονομίας και του Τουρισμού στη χώρα μας και ότι οι πραγματικά στοχευμένες εκθέσεις μπορούν να γίνουν και γίνονται μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας.

Με τιμητικά σχόλια για την έκθεση και τη διοργανώτρια εταιρεία αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού κα Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία έκοψε και την κορδέλα των εγκαινίων, καθώς και όλοι οι επίσημοι θεσμικοί φορείς του κλάδου. Όπως σε κάθε διοργάνωση, έτσι και φέτος τις εντυπώσεις έκλεψαν οι στοχευμένες θεματικές παράλληλες εκδηλώσεις!1.    Κατάμεστη η αίθουσα κατα τη Γενική  Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου.

2.        32.500 Ξενοδοχεία και επιχειρήσεις της Μαζικής Εστίασης, πλημμύρισαν το Metropolitan Expo κατά τη διάρκεια της 9ης HORECA.


 
Ποιοτική αναβάθμιση επισκεπτών
Κατά γενική ομολογία η 9η HORECA χαρακτηρίστηκε από ποιοτικούς επισκέπτες, καθώς δόθηκε έμφαση από τη διοργανώτρια εταιρεία στο δραστικό περιορισμό των μη σχετικών με τον κλάδο επισκεπτών. Το γεγονός σχολιάστηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από το σύνολο των εκθετών.

Τα πρώτα στοιχεία του απολογισμού των επισκεπτών δείχνουν ότι την 9η HORECA επισκέφθηκαν 32.500 επιχειρήσεις από τον ευρύτερο Ξενοδοχειακό και Επισιτιστικό κλάδο που αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον 100.000 στοχευμένους επαγγελματίες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Κύπρο και τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που ήθελαν να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του εξοπλισμού και των υπηρεσιών του κλάδου.

Η 9η HORECA σύμφωνα και με τις δηλώσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των εκθετών της είναι η απαρχή της επενδυτικής ανάπτυξης για την Τουριστική βιομηχανία της χώρας μας.

 


 
1.   Το "Future Hotel on the Web" εντυπωσίασε τους Ξενοδόχους με τη θεματολογία και την ποιότητα των ομιλητων του. Δίπλα στον κεντρικό χώρο ομιλιών, διακρίνετε το μεγάλο περίπτερο της HiT S.A., όπως πάντα σε στρατηγική θέση μέσα στο event!

2.      Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας απόλυτα ποιοτικής!

 

 
Σύνδεση

Επιλέξτε με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
LiveZilla Live Help
LiveZilla Live Chat

Κατεβάστε την εφαρμογή μας, για απομακρυσμένη βοήθεια.
Social Networks
Google+
Youtube