< Επιστροφή στη λίστα

16/01/2014

Επισκεφθείτε μας στην 9η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA.

 

H HiT S.A. σας προσκαλεί στην 9η διοργάνωσή της Διεθνούς Έκθεσης HO.RE.CA. που θα πραγματοποιηθεί στο Metrpolitan Expo Center, από τις 7 εώς και τις 11 Φεβρουαρίου 2014, στο STAND C38 του HALL 3.

 

 

 

 

Η 9η HO.RE.CA. καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ της και είναι η μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Ελλάδα σήμερα!

 

Με 520 εκθέτες & συνολική εκθεσιακή επιφάνεια 45.000m2, συνεχίζει να γράφει τη δική της λαμπρή ιστορία στο χώρο των εκθέσεων. Το Metropolitan Expo, το καλύτερο εκθεσιακό κέντρο στην Ελλάδα, θα φιλοξενήσει στα 4 πλήρως ανεπτυγμένα hall του, τους εκθέτες της 9ης HO.RE.CA. και δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες που αναμένεται να επισκεφθούν την έκθεση από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού!

 


Η HO.RE.CA., σε πείσμα των καιρών, χάρη στη συνέπειά της, την άρτια κάθε φορά διοργάνωσή της, την τεράστια διαφημιστική προβολή (το διαφημιστικό της budget θα ξεπεράσει τις 500.000€!), και τον προσεκτικό σχεδιασμό της, εξελίσσεται στο πιο επιτυχημένο και αναγνωρίσιμο εκθεσιακό brand της χώρας μας, με διεθνές, συγχρόνως, κύρος και ακτινοβολία.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλοι οι θεσμικοί φορείς της Γαστρονομίας και του Τουρισμού τη στηρίζουν έμπρακτα, ενστερνιζόμενοι τον καθοριστικό ρόλο που παίζει στη βελτίωση και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

 


Πιστή στη μέχρι τώρα πορεία της, η HO.RE.CA. εξακολουθεί να γράφει ιστορία, αυξάνοντας αναλογικά με το μέγεθός της και το πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων που φιλοξενεί. Έτσι, στη διοργάνωση του 2014 θα φιλοξενηθούν αμέτρητα events που άπτονται του ενδιαφέροντος κάθε επαγγελματία του Τουρισμού και της Γαστρονομίας. Κανένας επαγγελματίας του κλάδου δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να ζήσει από κοντά αυτό το κορυφαίο γεγονός που θα τον φέρει σε επαφή με όλες τις εξελίξεις που τον αφορούν.

 

 

 

 

 

 

 
 
Σύνδεση

Επιλέξτε με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
LiveZilla Live Help
LiveZilla Live Chat

Κατεβάστε την εφαρμογή μας, για απομακρυσμένη βοήθεια.
Social Networks
Google+
Youtube